Scope Your Business Model+ Sverige 2023: Introduktionsforløb

Er din virksomhed interesseret i den svenske plejesektor? Har I fået hul på det danske marked og ønsker at tage næste skridt i jeres internationaliseringsrejse? Så er der mulighed for at komme med på introduktionsforløbet Scope Your Business Model+ med en række ligesindede danske virksomheder.

Scope Your Business Model+ Sverige 2023 har til formål at samle en gruppe af danske virksomheder, som leverer løsninger til pleje- eller socialsektor, mhp. at sætte fokus på de kommercielle muligheder på det svenske marked.

Forløbet er et samarbejde mellem Danish Life Science Cluster, Erhvervshus Hovedstaden og Danmarks Ambassade i Sverige.

Hvad får du ud af det?

Scope Your Business Model+ giver dig og din virksomhed en stærk strategisk tilgang til udvikling af markedspotentialet gennem en vurdering af forretningsmodellen, hvor lokale forretningspartnere inden for plejesektoren rådgiver omkring den kommercielle tilgang til det svenske marked.

Gennem programmets to workshops bearbejdes jeres forretningsmodel ved hjælp af “Business Model Canvas” metoden. Vi fokuserer på at undersøge potentielle muligheder og udfordringer til den eksisterende strategi, foreslår markedstilpasninger og bedste første indgangstrin for til slut at formidle et gennemarbejdet beslutningsgrundlag for markedsadgangen.

I den anden workshop vil der være mulighed for at fremlægge virksomhedsstrategier for et Advisory Board med stor erfaring indenfor området.

Er du interesseret?

SMV’er deltager gratis i alle workshops og for ikke-SMV’er er der et gebyr på DKK 15.000.

Som virksomhed skal du kvalificeres forud for godkendes til deltagelse.

For mere information kontakt Marco Thomas Lund, internationaliseringsrådgiver, Danish Life Science Cluster.