SUND Innovation Day 2023

Den 23. oktober afholdes den årlige SUND Innovationsdag, hvor det vil være muligt at møde en bred vifte af forskere fra KU SUND, som har udmærket sig indenfor innovation, entreprenørskab og samarbejde med industrien.

Arrangementet er en hyldest til de innovative sind og iværksætterånd blandt forskere på KU og eventet samler forskere og eksperter fra industrien for at udforske den spændende synergi mellem forskning og industri. Dagen vil give en enestående mulighed for at lære fra inspirerende pionerer inden for translational og innovativ forskning.

Program

12.30: Ankomst, netværk & kaffe

13.00: Velkomst & Introduktion til dagen

13.10: Hvad er en rollemodel og hvorfor er rollemodeller vigtige?

13.25: Omsætning af Forskning til Forretning: Vejen til Universitets-spinouts

Mød erfarne forskere, hvis succesrige innovative rejser har resulteret i universitets-spinouts.

De vil dele nogle af de kritiske elementer, der førte til deres succes med at omsætte forskningsgennembrud til levedygtige kommercielle projekter; emner som identificering af markedsmuligheder, navigering gennem udfordringer med intellektuel ejendomsret, sikring af finansiering, sammensætning af effektive teams og fremme af innovation inden for det akademiske miljø.

13.55: Pause & Netværk

14.15: Unge Life Science Innovatorer: Fra Opdagelse til Kommerciel Anvendelse

Mød unge forskere, der succesfuldt har navigeret vejen fra innovation til kommerciel anvendelse inden for sundhedssektoren.

De vil dele deres historier om opdagelse, færdighedsudvikling, overvindelse af udfordringer og opnåelse af mål med at bringe deres forskning til gavn for patienter og sundhedsudbydere. Udforsk deres motivationer, inspirationskilder og de unikke fordele, de har fundet ved at vælge denne vej frem for traditionel forskning.

14.45: Vejen til innovation

Panelet diskuterer erfaringer baseret på deres egne innovationsoplevelser om, hvordan universiteter og investeringsmiljøet kan forbedre vejen fra forskning til kommerciel anvendelse og påvirkning.

Hvilke strategier har vist sig effektive blandt universiteter og investorer i at bringe forskningsinnovationer på markedet, og hvilke områder kalder stadig på forbedringer?

15.05: Pause & Netværk

15.20: UCPH: BII Life Science Innovation Award
De nominerede præsenterer deres innovative forskningsprojekter, og vinderen udvælges.

16.30: Afsluttende bemærkninger

16.35-19.00: Netværk & Drikkevarer

Læs mere og tilmeld dig her