Region Sjællands SundhedsExpo 2023

Bliv inspireret, skab værdifulde netværk og få den nyeste viden om tendenser, services og teknologiske løsninger, der baner vejen ind til fremtidens bæredygtige sundhedsvæsen. Og hvem ved – måske tager du en ny ide eller samarbejdspartner med hjem.

Fremtidens innovative løsninger på vores sværeste og vigtigste sundhedsudfordringer skal skabes i partnerskaber – ingen står med svarene selv. En verden i konstant forandring stiller krav til nye kompetencer, og det gælder om at være en attraktiv partner, hvis man vil være en del af løsningen.

Derfor er der al mulig grund til at mødes og dele ud af idéer og erfaringer – og sammen med kollegaer i Region Sjælland komme med bud på nye løsninger.

På SundhedsExpo 2023 sættes der spot på fremtidens sundhedsvæsen fra en række perspektiver og giver dig de bedste eksempler på, hvordan dygtige folk fra ind- og udland arbejder målrettet med innovation indenfor sundhedsområdet.

Kom og mærk innovationen på egen krop

  • Gå rundt i ‘teltbyen’ med mere end 25 udstillere, der viser deres nyeste løsninger og services på innovationsområdet
  • Hør spændende oplæg om fremtidens og nutidens udfordringer og potentialer i sundhedsvæsenet
  • Lyt til debatter i sundhedsmonopolet
  • Deltag i eller overvær konkurrencen om den bedste innovative ide med mulighed for at vinde 15.000 kroner. Læs mere om konkurrencen her.
  • Netværk med dygtige innovationsinteresserede.

Udover en masse inspiration, vil du gå hjem med; et nyt syn på fremtidens sundhedsvæsen, den nyeste viden om tendenser og teknologiske løsninger og hvem ved – måske også en ny samarbejdspartner!

Program

08:00 – 08:55 Morgenmad

09:00 – 09:20 Velkomst

v/ Heino Knudsen, regionsformand, Region Sjælland og Ricco Dyhr, sygehusdirektør på Nykøbing F. Sygehus.

09:30 – 10:15 Megatendenser i sundhedsvæsen og fremtiden for Region Sjælland

v/ Jesper Bo Jensen, fremtidsforsker.

10:15 SundhedsExpo åbner

10:30 – 11:00 Kom og lyt til en alt for erfaren patient i sundhedsvæsenet med ønsker og forventninger til fremtidens patienter

v/ Anne Meiniche, forfatter og journalist.

11:00 – 11:30 Sundhedsmonopolet – sundhedsaktører i regionen diskuterer aktuelle dilemmaer taget direkte fra vores sundhedsvæsen

v/ bl.a. Anne Meiniche om patientperspektiv.

11:30 – 12:30 Frokost

12:30 – 13:00 Doktor Hansen har set sin sidste patient. Et bud på, hvordan sundhedsteknologier både kan være årsagen til og løsningen på vores udfordringer i sundhedsvæsenet

v/ Andreas Pihl, læge, medical & Scientific Affairs Lead hos Roche.

15:00 – 15:45 Konkurrence: Har du en god ide, der kan forbedre jeres arbejde? Hovedpræmie: 15.000 kr.

v/ Ricco Dyhr, sygehusdirektør, Nykøbing F. Sygehus.