Care@home handler også om verdensmålene

Tilmeld dig Care@Home-netværksmøde, som er arrangeret i et samarbejde mellem Danish Life Science Cluster, FIERS og Nykøbing Falster Sygehus, og få ny viden om udfordringer og muligheder i arbejdet med sundhedsinnovation, borgeren i centrum og offentligt/privat samarbejde.

Hvad kræver det at arbejde konkret med verdensmålene i sundhedsinnovation, og hvilken rolle får borgerne og virksomhederne i udviklingen af fremtidens home care-løsninger?

Når vi går ind i uge 46 lige om lidt, der også er FN’s Global Entrepreneurship Week, springer Nykøbing F. Sygehus ud som Danmarks muligvis første verdensmålssygehus. Det bliver stort og forudsætter, at der arbejdes med nye metoder og  partnerskaber på tværs af det offentlige, private og frivillige Danmark. Omdrejningspunktet er verdensmålene om sundhed og trivsel, mindre ulighed og ikke mindst partnerskaber for handling – og rigtig mange af fremtidens sundhedstilbud vil netop tage udgangspunkt i nærhed i praksis, hos borgeren og – ikke mindst – Care@home.

Det er ved samme lejlighed, at Nykøbing F. Sygehus og Fonden FIERS i et samarbejde med Danish Life Science Cluster inviterer til det næste møde i Care@home-netværket. Her lægges op til en god dialog om verdensmålenes potentiale som en driver for mere lighed i sundhed og borgerens behov i centrum i fremtidens sundhedsvæsen.

Netværksmødet er optakt til konferencen Changers – den første internationale konference i Danmark, der sætter fokus på FN’s verdensmål som driver for forandring i sundhedsvæsenet – dagen efter den 16. november på Comwell Strand i Køge, som Nykøbing F. Sygehus og FIERS også er værter ved. Konferencen byder på et spændende program med en bred vifte af oplægsholdere fra ind- og udland. Mere info på www.changers.dk

Program  

Dette netværksmøde afholdes online

15.00-15.05
Velkommen

15.05-15.25
Home Care, verdensmål og mere lighed i sundhed på Lolland Falster
v/ Anne Katrine Enevold Krogh og Sarah Seberg Diemar

15.25-15.45
Home
Care set fra patientens perspektiv
v/ Morten Ørsted-Rasmussen, områdedirektør, F
ormålsområdet, Hjerteforeningen.

15.45-16.05
Barrierer for adgang med home care sundhedsløsninger
v/ Trine Gram, Senior
Market Access Manager, Baxter.  

16.05-16.25
Case Study: Changing Cancer Care
v/ Ditte Hartvig, Forskningsenheden i Staben
  

16.25-16.35
Kaffepause 
 

16.35-17.05
Startup-pitch – hør IMP Scandinavia fortælle om deres monitoreringsplaster og OSAA fortælle om deres IV-GO-løsning

17.05-17.15
Opsamling og afslutning

 Tilmeld dig her