Udstil på Danish.Care fællesstand ved RehaCare 2022

Har du interesse i salg af hjælpemidler og velfærdsteknologi i Tyskland og globalt? Så kan du være med, når Danish.Care arrangerer en dansk fællesstand på RehaCare i Düsseldorf med støtte fra Trade Council. RehaCare i Düsseldorf er Europas største og mest toneangivende messe inden for hjælpemidler og velfærdsteknologi til ældre og handicappede. 

RehaCare i Düsseldorf er Europas største og mest toneangivende messe for hjælpemidler og velfærdsteknologi til ældre og handicappede. RehaCare har en stærk international profil og er mødestedet for nøglepersoner fra hele verden inden for sektoren.

RehaCare besøges både af producenter, forhandlere og agenter samt sundhedsprofessionelle indenfor hospitals- og plejesektoren og af brugere og patientorganisationer indenfor rehabiliteringsfeltet.
I 2022 afvikles RehaCare som en hybrid messe. Man skal udstille fysisk for at kunne deltage virtuelt.

Som udstiller på den danske stand får du en unik eksponering og betydelig mulighed for at skabe international forretning. Du har adgang til netværksbegivenheder med internationale parter og god mulighed for at netværke og dele erfaring med andre danske udstillere på fællesstanden.