UK accelerator “Propel@YH Nordic Boot Camp” – intro webinar

Kigger du mod det britiske marked – og vil du have seks måneders markedsundersøgelse, netværk og markedsudviklingsstøtte på kun ÈN uge? Så deltag på dette introduktionswebinar for ‘UK accelerator Propel@YH Nordic Boot Camp’.

Dette webinar vil være på engelsk

Propel@YH Nordic Boot Camp er et skræddersyet acceleratorprogram til nordiske virksomheder, der ønsker at bringe deres produkter til det britiske sundhed- og velfærdsmarked. Programmet giver nordiske innovatører adgang til fem dages intensiv støtte, viden og engagement med britiske sundhedseksperter. Med udgangspunkt i succesen fra vores første Boot Camp i januar 2023, vil den næste nordiske boot camp blive afholdt i Leeds fra 29. januar – 2. februar i 2024.

Ved at deltage i dette introduktionswebinar får du en større forståelse af, hvad du kan forvente, og hvad programmet indebærer.

Program

 • Introduktion
  v/ Tim East, Digital Navigator hos YHAHSN, og Therese Oppegaard, Business Development Manager hos Norwegian Smart Care Cluster
 • Leeds & Local Health Tech Eco System
  v/Neville Young – Enterprise & Innovation Director hos YHAHSN
 • The Nordic Boot Camp Overview
  v/Tim East, Digital Navigator hos YHAHSN
 • Q&A Session
 • Next Steps

Vil du vide, hvordan den 1. bootcamp i januar 2023 gik? Se dette korte videoresumé fra vores partnere i Yorkshire & Humber AHSN:

Hvad er Nordic Propel Bootcamp?

Accelerator program for nordiske HealthTech-virksomheder der ønsker at træde ind på det britiske marked.

Op til 12 virksomheder på tværs af Norden vil drage fordel af en uge med masterclasses, workshops og netværksarrangementer. Deltagerne vil blive klogere på, hvordan NHS fungerer, rammerne for økonomi og indkøb, regulatoriske krav og leverandørreguleringer, udvikling af evidensbaserede værdiforslag og refusionsmodeller i det britiske system. Efter bootcamp-ugen vil de nordiske virksomheder have et solidt fundament til at skabe en vidensbaseret eksportstrategi med formålet at introducere deres løsning til det britiske marked. Derudover vil de have dyb indsigt i de potentielle udfordringer og muligheder, hvem de rigtige partnere og købere er, og det rigtige markedssegment.

The Norwegian Smart Care Cluster, Danish Life Science Cluster, Business Region Gøteborg og Swecare er gået sammen om dette program fra nordisk side. Vi opfordrer alle nordiske sundhedsteknologiske virksomheder, som har en skalerbar løsning til at deltage. Projektet er finansieret af Nordic Innovation.

Deltagergebyr på Boot camp: £2500 pr. virksomhed

(Fuld pris £5000, dog gives 50% som deminimis-støtte til deltagende virksomheder ved finansiering fra Nordic Innovation)

Tilmeld dig her