Virksomhedstur til London og Cambridge for SMV’er inden for biotek og medtech

Mød potentielle europæiske investorer, og få mulighed for at skabe netværk i et af de vigtigste globale life science økosystemer. Tag med på 3-dages tur til Storbritannien med besøg på investorkonference og den verdensberømte Cambridge Life Science Hub.

Er din virksomhed interesseret i at mødes med potentielle europæiske investorer, samt at få mulighed for at skabe netværk i et af de vigtigste globale life science økosystemer? Så tag med på en 3-dages tur til Storbritannien 18-20 april 2023, hvor Danish Life Science Cluster og Udenrigsministeriet arrangerer virksomhedstur til London med deltagelse på investorkonference, samt besøg til det verdensberømte Cambridge Life Science Hub.

Hvorfor Storbritannien?

Storbritannien har igennem årtier været Europas førende hotspot for life science udvikling og investeringer, hvor særligt den ”gyldne trekant” omkring London, Oxford og Cambridge har været centrum for verdens førende industrispillere og anerkendte universiteter – og er et førerende alternativ til de vigtige lokationer Boston og San Francisco i USA.

Formålet med turen

Formålet med turen er at give danske SMVer mulighed for at mødes med de førende europæiske life science investorer eller potentielle samarbejdspartnere på konferencen Anglonordic 2023, samt besøge Cambridge og flere af de førende life science centre i området.

Anglonordic Life Science Conference 2023
Anglonordic er en tilbagevendende årlig konference med deltagelse af de førerende europæiske investorer inden for life science området. Konferencens deltagere er nøje udvalgt og består af følgende typer repræsentanter fra sektoren:

  • Beslutningstagere fra de vigtigste europæiske VCs og pharma virksomheder.
  • CEOs, CSOs, og Business Development ledere fra førende europæiske life science industrispillere.
  • Ledende aktører fra det europæiske life science økosystem.

Anglonordic 2022 lykkedes med at tiltrække 71 ledende investorer med interesse for en bred vifte af teknologier fra små molekyler til proteinteknologier, samt AI baserede applikationer og medicinsk udstyr.

Hvorfor deltage?

  • MØD førende europæiske forskere og beslutningstagere fra markedsledende og upcoming europæiske investorer, lægemiddelproducenter og teknologivirksomheder.
  • LÆR om den nuværende status for investeringer i life science teknologier fra de største investorer.
  • indsigt fra erfarne lige science aktører fra det anglonordiske område.

OBS! For interesserede danske SMVer er der – mod betaling – mulighed for at pitche sine løsninger direkte over for deltagende investorer. En halv dags pitchtræning med en af Storbritanniens ledende trænere vil også være på programmet op til Anglonordic 2023.

Om Cambridge Life Science Hub
Den ‘gyldne trekant’, der består af London, Oxford, Cambridge og Englands større sydøstlige del, er hjemsted for en velforbundet klynge af verdensførende forskningscentre, sundhedsudbydere og medicinske organisationer, universiteter, SMV’er og store globale virksomheder.

Samlet set står den ”gyldne trekant” for ca. 39% af den samlede beskæftigelse inden for Storbritanniens life science-industri.

Derudover er området også kendt for sine universiteter, hvor partnerskaber mellem SMV’er og universiteter som University of Cambridge og University of Oxford har skabt mere end 135 spin-out-virksomheder siden 2000.

University of Oxford og University of Cambridge er rangeret globalt for life sciences som nummer tre og nummer to.

Deltagende danske SMVer vil få en unik mulighed for at besøge Cambridge mhp. at se den verdenskendte klynge, samt etablere netværk med vigtige aktører fra økosystemet

Turen til Storbritannien er arrangeret af Danish Life Science Cluster og Danmarks Ambassade i London.

Ja tak - jeg vil gerne med på virksomhedstur til Storbritannien