WHINN 2021

WHINN 2021 week of health and innovation

WHINN 2021 er en konferencefestival, som over to dage sætter fokus på innovativ life science og sundhedsteknologi og skubber til synergi og vækstpotentiale. Deltag i events, udstilling, matchmaking og netværksaktiviteter. Vær med i Odense eller via streaming på udvalgte oplæg.

En perfekt synergi mellem life science og sundhedsteknologi

På den syvende WHINN-konference, som i år foregår den 22. og 23. september, kan du få ny viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning, teknologi og internationale tendenser inden for:

  • Digital transformation
  • AI-fundingmuligheder
  • Fremtidens sundhedsforskning
  • Bedre brug af data
  • Tech Talk om sundhedsdata
  • Innovative patientnære robotter
  • Personlig behandling

WHINN 2021 er primært et fysisk arrangement, hvor der vil være livestreaming fra udvalgte konferencespor (fremgår af programmerne). Husk også WHINN Bits, Beers & Dine, hvor du får serveret de bedste rammer for at netværke kombineret med 3 udvalgte retter og 3 korte talks.

Sådan deltager du

På WHINN 2021 kan du deltage en eller to dage. Når du registrerer dig, vælger du enten heldags- eller halvdagsprogrammer. Nogle events afholdes på engelsk og andre på dansk – det fremgår af programmet (opdateres løbende).

*Alle events er gratis, men der er en mindre udgift til forplejning som skal betales ved tilmelding.

NB: På grund af Covid-19 afholdes WHINN 2021 som en kombineret fysisk og digital begivenhed. Der vil derfor være max antal på 450 deltagere pr. dag.

Vil du være udstiller på WHINN 2021?

På WHINN 2021 kan du demonstrere dine innovative løsninger og opnå nye kontakter, som kan være begyndelsen på nye forretningsmuligheder, nye samarbejder og nye markeder.

Pris

En plads i udstillingen koster 9.000,00 DDK + moms for begge dage.

Er du medlem af Danish Life Science Cluster får du 25% rabat og betaler 6750,- + moms.

Book din udstillerplads inden 27. august

WHINN har i år kun 10 udstillerpladser som fordeles efter først til mølle-princippet. Er du interesseret i at udstille på WHINN 2021, så kontakt Louise Daugbjerg-Pedersen.

WHINN 2021 er arrangeret af Danish Life Science Cluster i samarbejde med Region Syddanmark.

Se programmet og reservér din billet til WHINN 2021