EXCELIVING Inspirationstur til Barcelona

Er du interesseret i det spanske marked og vil have viden om muligheder og potentialerne for din virksomhed? Så tag med Danish Life Science Cluster på klyngeudveksling i Spanien – du kan få tilskud til turen.

I projektet EXCELIVING er det blevet tid til tredje klyngeudveksling og denne gang går turen til Barcelona. Sammen med vores spanske partnere, AMBIT Living Spaces Cluster og Smartech Cluster samler vi en masse spændende aktører og byder på sessions, der kan gøre dig klogere på mulighederne i Spanien, give dig ny inspiration samt give dig mulighed for at netværke med potentielle samarbejdspartnere fra Rumænien, Spanien og Portugal.

Formål

Formålet med turen er at udforske nye innovative produkter og forretningsmodeller fra habitatværdikæden i Barcelona.

Derudover skal deltagelse på turen hjælpe virksomheder med at designe og finjustere deres forretningsmodeller, udvikle nye partnerskaber og udforske nye forretningsmuligheder i Spanien.

Turen til Spanien er også relevant for offentlige organisationer, vidensinstitutioner, GTS’er og klynger der vil få mulighed for at blive inspireret, få ny viden og danne nye partnerskaber.

Program

Udvalgte programpunkter fra de 3 dage:

 • Besøg i WEcontract BCN showroom, hvor du vil få inspiration fra de seneste trends inden for boligindretning og interiør i Barcelona.
 • Besøge ’materials library of MATERFAD’, hvor du kan udforske spændende materialer til dit produkt.
 • Deltagelse på interihotel fair – en designmesse målrettet hospitality-industrien. Målgruppen er interiørdesignere, arkitekter, dekoratører, produkt-distributører og brands.
  Temaerne på denne dag er blandt andet, hvordan interiør design kan understøtte vækst og virtuelt designet interiør. Derudover får man egen tid, til at gå rundt på messen, med mere end 175 udstillere.
 • Tematiske guidede ture rundt i Barcelona, med emnerne: Cirkulær økonomi, Digitalisering, Innovation og social innovation, innovation og start ups.
 • Netværk og matchmaking med organisationer fra ALLVIEW-projektet. ALLVIEW-projektet forsøger at få flere unge til at vælge en teknisk uddannelse målrettet træ-og møbelindustrien.

Se det samlede foreløbige program her.

Er inspirationstur til Barcelona noget for dig?

Turen kan være noget for dig, som blandt andet kommer fra:

 • En virksomhed fra møbel- og tekstilbranchen der vil skabe nye kontakter og netværk internationalt
 • En virksomhed fra velfærdsteknologi- og hjælpemiddelbranchen f.eks. inden for indretning og sansestimulering
 • En start-up der er ved at udvikle et nyt produkt og søger inspiration
 • Klynger der søger nye internationale samarbejder
 • Undervisere fra designskoler/tekniske skoler

Er du interesseret i turen, så kontakt Nanna Broch Mortensen på namo@danishlifesciencecluster.dk for videre dialog om turen.

Om EXCELIVING

EXCELIVINGs formål er at fremme sunde, aldersvenlige og bæredygtige levemiljøer, såsom vores hjem, plejehjem, arbejdspladser, skoler, offentlige bygninger osv. EXCELIVING-projektet fokuserer på levemiljøer via tværsektorielle dimensioner: velfærdsteknologi, kommunikationsteknologi, home automation, belysning, møbler og byggematerialer.

Læs mere om projektet her.

Turen er en del af projektet EXCELIVING som støttes af COSME programmet under Den Europæiske Union og løber fra 01.02.2022 – 01.03.2024.