Hvordan indgår kunstig intelligens i fremtidens ældrepleje i det nære sundhedsvæsen?

Vil du være med til at danne fremtiden ved at pege på udfordringer og potentielle løsninger, hvor kunstig intelligens bidrager positivt i ældreplejen? Så deltag i denne spændende workshop sammen med andre aktører fra det nære sundhedsvæsen. Bidrage til diskussionen på tværs af kommuner om fremtidig kvalificeret anvendelse af kunstig intelligens (AI) til beslutningsunderstøttelse på ældreområdet.

Del din viden med kollegaer fra andre kommuner! Få inspiration, indblik samt videndeling med kollegaer fra andre kommuner, når I sammen skaber nogle scenarier, der vil give dig indsigt i, hvordan fremtiden tegner sig i forhold til brugen af kunstig intelligens på ældreområdet.

Indhold

På workshoppen vil du være med til at udfolde scenarier om nuværende og fremtidige behov og udfordringer, hvor bedre brug af digitale data potentielt kan kvalificere arbejdsgange og beslutningsprocesser på ældreområdet.

Hvordan kan anvendelse af digitale data fx forudsige fremtidige plejebehov eller behov for hjælpemidler med henblik på at bidrage til rettidigt at tilpasse arbejdskraft og budget? Og kan kunstig intelligens mon gøre tidlig opsporing mere effektiv og tilbyde faglig beslutningsunderstøttelse til rettidig handling for sundhedsfagligt personale også ufaglærte?


Workshoppen er del af Care-AI, som er finansieret af Interreg Deutschland-Danmark med midler fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Læs mere om Interreg Deutschland-Danmark på www.interreg5a.eu.