Webinar: Introduktion til det engelske marked for (digitale) sundhedsløsninger

Kigger du mod det britiske marked – og vil du have seks måneders markedsundersøgelse, netværk og markedsudviklingsstøtte på kun ÈN uge? Så deltag på dette introduktionswebinar for ‘UK accelerator Propel@YH Nordic Boot Camp’

Den engelske sundhedssektor er hårdt presset og kæmper med de samme udfordringer, som vi gør i Danmark: Mangel på sundhedspersonale, for lange ventetider hos læger/sygehuse og færre senge på nye sygehuse.

Der er behov for at tænke nyt og udvikle innovative sundhedsløsninger i den engelske sundhedssektor.

Hvad er Propel@YH Nordic Boot Camp?

Propel@YH Nordic Boot Camp er et skræddersyet acceleratorprogram til nordiske virksomheder, der ønsker at sælge deres produkter til det britiske sundhedsmarked.

Programmet bygger på succesen med et acceleratorprogram organiseret af Yorkshire and Humber Academic Health Science Network (AHSN) siden 2019, og giver nordiske innovatører adgang til fem dages intensiv støtte, viden og engagement med britiske sundhedseksperter.

Program (opdateres)

  • Introduktion v/Yorkshire and Humber Academic Health Science Network (Y&H AHSN)
  • Doing business in the UK, v/ Jacqueline Anderson, The Department for International Trade (DIT)
  • Insight into the British healthcare system and opportunities for Nordic companies, v/Leeds Teaching Hospital
  • Nordic Propel Bootcamp 2024 – tailored accelerator program for Nordic companies looking to entering UK, v/Tim East, Y&H AHSN
  • Experiences from a Nordic Propel alumni SmartCrowding, v/CEO Stein Åge Davidsen

Hvem kan deltage og hvorfor deltage?

Ved at deltage i dette første informationswebinar får du:

  • input til programmet
  • den forventede værdi og
  • ansøgningsprocessen for Propel@YH Nordic Boot Camp acceleratorprogrammet.

Op til 12 virksomheder på tværs af Norden vil drage fordel af en uge med masterclasses, workshops og netværksarrangementer om emner som at forstå, hvordan NHS fungerer, NHS-ledelse, økonomi- og indkøbsrammer, klinisk sikkerhed og leverandørbestemmelser, udvikling af evidensbaserede forslag og refusion modeller.

Efter bootcamp-ugen vil nordiske virksomheder have et solidt fundament til at skabe en vidensbaseret eksportstrategi for at introducere deres løsning til det britiske marked. Og har bl.a. fået fyb indsigt i udfordringer og muligheder, hvem de rigtige partnere er, hvem køberne er og det rigtige markedssegment.

Læs også: Virksomhed fik værdifulde kontakter til det engelske marked via bootcamp i Leeds

Dette introduktionswebinar er arrangeret af The Norwegian Smart Care Cluster, Danish Life Science Cluster, Business Region Gothenburg and Swecare.

 

 

Read more here