Kom indenfor hos det offentlige med din sundheds- og velfærdsløsning

Få testet dine ideer, etabler netværk med offentlige behovsejere og bliv klogere på Erhvervsfyrtårnets pulje til løsninger inden for lighed i sundhed og mental sundhed.

Kom med til den dette event d. 2. maj og få indblik i kommuners og regioners konkrete behov for nye sundheds- og velfærdsløsninger og bliv inspireret til, hvordan du kan styrke din dialog med de offentlige interessenter, beslutningstagere og indkøbere.

Læs mere om: Den åbne pulje i Erhvervsfyrtårn Life Science

På dagen vil du:

  • Få overblik over dine muligheder i Erhvervsfyrtårn Life Science, herunder en ny udviklingspulje på 32 mio. kr., du kan søge til udvikling og afprøvning af nye sundheds- og velfærdsløsninger inden for lighed i sundhed og mental sundhed.
  • Få indblik i konkrete kommuners og regioners efterspørgsel efter nye sundheds- og velfærdsløsninger – og værdifuld feedback på din egen virksomheds løsning.
  • Møde de offentlige beslutningstagere og samarbejdspartnere gennem korte inspirationsmøder og netværk.
  • Styrke dit fundament for videre dialog og samarbejde med det offentlige gennem et unikt indblik i maskinrummet i en helt særlig kommune.
  • Møde ligesindede virksomheder og potentielle samarbejdspartnere, der har samme udfordringer som dig – og høre fra andre, der allerede er godt i gang med rejsen fra idé til international skalering.

Tilmeld dig her

Om Erhvervsfyrtårn Life Science

I Erhvervsfyrtårn Life Science understøtter vi udvikling og skalering af innovative sundheds- og velfærdsløsninger gennem offentlig-privat samarbejde. Det gør vi ud fra en ambition om at skabe bedre og mere lighed i sundhed, herunder mental sundhed og sund vægt. Et bredt partnerskab af offentlige og private aktører er derfor gået sammen om at skabe nye, innovative løsninger, der forbedrer sundheden, styrker væksten og positionerer Danmark som et internationalt erhvervsfyrtårn inden for life science. Projektet er støttet af EU’s Regionalfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.