Propel@YH Nordic Boot Camp

Kigger du mod det britiske marked – og vil du have seks måneders markedsundersøgelse, netværk og markedsudviklingsstøtte på kun ÈN uge? Så tilmeld dig Propel@YH Nordic Boot Camp i Leeds.

Har I som virksomhed planer om at træde ind på det britiske marked, men mangler den fornødne viden og forståelse for det britiske sundheds- og plejesystem?

På denne bootcamp har 10 nordiske virksomheder mulighed for at deltage i en uges program i Leeds, Storbritannien.

Efter bootcampen vil I være bedre rustet til at udforme en strategisk eksportstrategi baseret på nyeste viden og indsigter, der uden deltagelse i forløbet ville have taget flere måneder at indhente.

Hvad indeholder bootcampen?

Forløbet er fyldt med masterclasses og workshops samt netværksarrangementer med relevante aktører fra det britiske sundheds- og plejevæsen. I vil blive klogere på, hvordan NHS fungerer, rammerne for økonomi og indkøb, regulatoriske krav og leverandørreguleringer, udvikling af evidensbaserede værdiforslag og refusionsmodeller i det britiske system.

Mere information om programmet – klik her

Hvor foregår det?

Bootcampen finder sted i Leeds, som har en stærk healthtech- og life science sektor. Over 22 % af Storbritanniens digitale sundhedsjob er baseret i regionen, og 600 regionale virksomheder leverer produkter og tjenester til sundheds- og plejesektoren.

Økosystemet i Leeds inkluderer:

  • 27 NHS-organisationer, herunder nationale organer som NHS England og NHS Improvement, NHS Digital, NHSX, Public Health England, Health Education England og NHS Leadership Academy
  • 11 højere videregående uddannelser
  • 250 MedTech-virksomheder og 65 dedikerede digitale sundhedsvirksomheder
  • 196.000 mennesker er ansat i sundheds- og life science-roller

At starte jeres eksport i Leeds er en god mulighed for at få foden indenfor i det britiske sundhedsvæsen og øge chancerne for at brede jeres produkt ud til flere britiske regioner.

Se mere om indholdet af Nordic Boot Camp og hvorfor netop Leeds er relevant i denne optagelse af introwebinaret