Virtuel fact-finding-tur til Barcelona

Er du interesseret i det spanske marked? Deltag i dette webinar for at lære mere om habitat-værdikæden i Spanien, og hvorfor det spanske marked er interessant. Derudover vil du blive præsenteret for EXCELIVINGs planlagte tur til Barcelona, der kan være startskuddet for din internationaliseringsrejse i Spanien.

Tag med på en virtuel fact-finding til Barcelona med EXCELIVING partnerne!

I løbet af webinaret vil du lære om det spanske marked for habitater (levemiljøer), home automation, velfærdsteknologi, belysning, møbler og byggematerialer. Du vil høre, hvorfor du skal overveje Spanien som potentielt eksportmarked, og få en større forståelse for de kommercielle muligheder for din virksomhed eller organisation. Derudover vil du få et kort indblik i spansk forretningskultur.

Spanien tiltrækker producenter og virksomheder fra hele Europa og er en betydelig spiller på det europæiske marked med gode muligheder og potentiale for vækst. Derfor glæder EXCELIVING-partnerne sig over at kunne invitere på clusterXchange til Barcelona i oktober. I slutningen af webinaret fortæller vi mere om programmet for turen til Barcelona, og hvordan du kan deltage – Vamos!

Mød eksperten

Alexis Theve er ekspert i international B2B i habitat-sektoren. Han fokuserer på at skabe nye forretningsmuligheder på tværs af Europa, i fransktalende lande og på arabiske markeder.

Alexis er medstifter af Kintsugi Consulting Strategy, hvor han arbejder med at koble vigtige markedsaktører, herunder arkitekter, designere, entreprenører og producenter, med kommercielle hensigter.

Program

12:30 Velkomst v/ Nanna Broch Mortensen, projektleder, Danish Life Science Cluster
12:35 Introduktion til det spanske habitat marked og spansk forretningskultur v/ Alexis Theve, Kintsugi Consulting
13:10 Præsentation af programmet for EXCELIVING ClusterXchange i Barcelona v/ Julio Rodrigo, AMBIT
13:20 Q&A
13:30 Tak for i dag

Dette webinar afholdes på engelsk. 

En webinarserie for smv’er med internationalt udsyn

Dette webinar er en del af EXCELIVING-træningsprogrammet, som sætter fokus på SMV’ers og andre klyngemedlemmers behov for viden og træning. Gennem 10 gratis webinarer kan du få viden og inspiration om emner inden for digitalisering, avancerede teknologier, ledelse, bæredygtighed og internationalisering.

Du kan deltage i et webinar eller flere. Alle webinarer kan ses uafhængigt.

Se eller gense

Optagelser af tidligere webinarer på EXCELIVING Helpdesk

Om EXCELIVING

EXCELIVING-projektet fokuserer på levesteder via tværsektorielle dimensioner: hjemmeautomatisering, velfærdsteknologi, belysning, møbler og byggematerialer. På den måde fremmer EXCELIVING et holistisk perspektiv på habitatværdikæder med fokus på elementer, der har en direkte indvirkning på fremme af sunde, aldersvenlige og bæredygtige miljøer. Læs mere om EXCELIVING her.

This project has received funding from the European Union’s COSME programme under Grant Agreement no. 101037887. The content of this website represents the views of the author only and is his/her sole responsibility; it cannot be considered to reflect the views of the European Commission and/or the European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA) or any other body of European Union. The European Commission and the Agency do not accept any responsibility for the use that may be made of the information it contains.

 

Tilmeld dig Webinaret her