Virtuel fact-finding tur til Danmark

Er du interesseret i det danske marked? Deltag i dette webinar for at lære mere om dine muligheder for at drive forretning i Danmark. Derudover vil du høre om det kommende clusterXchange til Odense i Danmark, og hvordan du kan deltage på den.

På dette webinar kan du tage med på en virtuel fact-finding tur til Danmark sammen med EXCELIVING-partnerne. Hør, hvorfor du skal overveje Danmark som potentielt eksportmarked, og få en større forståelse for de kommercielle muligheder for din virksomhed eller organisation. Derudover vil du få et kort indblik i dansk forretningskultur.

Hvorfor er Danmark interessant?

Danskerne er ikke kun den mest digitale befolkning i Europa. De er også nysgerrige og ærlige, hvis løsninger ikke virker eller giver mening. I Danmark er offentlig-privat dialog og samarbejde en naturlig del af at drive forretning, og det er ofte muligt at finde statslig støtte til projekter. Dét gør Danmark til et oplagt sted at teste og udvikle nye løsninger og ideer.

EXCELIVING-partnerne glæder sig til at invitere virksomheder og andre organisationer på clusterXchange til Danmark i november. Besøget i Danmark vil fokusere på, hvordan vi kan øge livskvaliteten for ældre mennesker gennem bygninger, møbler og sundheds- og velfærdsteknologier. Til sidst på webinaret kan du høre mere om programmet for turen til Danmark, og hvordan du kan være med.

Mød eksperten

Lone Krogsbøll har arbejdet med health tech i næsten 10 år. I Odense Kommune hjælper hun virksomheder med at udvikle sig, ved at koble dem til relevante samarbejdspartnere, forskere, investorer og lignende.

På webinaret vil Lone dele viden om de muligheder der findes ved at drive forretning i Odense og i Danmark.

Agenda

12:30 Velkomst
v/ Nanna Broch Mortensen, projektleder, Danish Life Science Cluster

12:35 Forretningsmuligheder i Danmark
v/ Lone Krogsbøll, Invest in Odense

13:10 Præsentation af programmet for EXCELIVING ClusterXchange i Danmark
v/ Nanna Broch Mortensen, projektleder, Danish Life Science Cluster

13:20 Q&A

13:30 Tak for i dag

Webinaret afholdes på engelsk.

En webinarserie for smv’er med internationalt udsyn

Dette webinar er en del af EXCELIVING-træningsprogrammet, som sætter fokus på SMV’ers og andre klyngemedlemmers behov for viden og træning. Gennem 10 gratis webinarer kan du få viden og inspiration om emner inden for digitalisering, avancerede teknologier, ledelse, bæredygtighed og internationalisering.

Du kan deltage i et webinar eller flere. Alle webinarer kan ses uafhængigt.

OM EXCELIVING

EXCELIVING-projektet fokuserer på levesteder via tværsektorielle dimensioner: hjemmeautomatisering, velfærdsteknologi, belysning, møbler og byggematerialer. På den måde fremmer EXCELIVING et holistisk perspektiv på habitatværdikæder med fokus på elementer, der har en direkte indvirkning på fremme af sunde, aldersvenlige og bæredygtige miljøer. Læs mere om EXCELIVING her.

Læs mere om: EXCELIVING-projektet

This project has received funding from the European Union’s COSME program under Grant Agreement no. 101037887. The content of this website represents the views of the author only and is his/her sole responsibility; it cannot be considered to reflect the views of the European Commission and/or the European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA) or any other body of the European Union. The European Commission and the Agency do not accept any responsibility for the use that may be made of the information it contains.

Tilmeld dig her