WHINN 2022 – Week of Health and Innovation

SIDSTE FRIST FOR TILMELDING 3. NOVEMBER!

Få viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning og internationale trends inden for life science og velfærdsteknologi. Deltag i events, udstilling, matchmaking og netværksaktiviteter og meget mere på WHINN 2022 i Odense.

WHINN 2022 er en international videnfestival, som over to dage sætter fokus på innovativ life science og velfærdsteknologi.

Du kan deltage på forskellige spor og høre inspirerende oplæg fra førende eksperter fra både ind- og udland, planlægge og afholde dine møder i uformelle rammer med WHINN Matchmaking, besøge eller udstille på WHINN Exhibition og meget mere.

Som prikken over i’et kan du også deltage i den populære WHINN Bits, Beers & Dine og få en uforglemmelig aften med netværk, oplæg og lækker 3-retters middag.

800 deltagere på WHINN 2022 – ses vi?

WHINN er det årlige samlingssted for alle, der har interesse inden for sundhedsinnovation. WHINN er opstået på baggrund af et ønske om at skabe bedre sundhedsinnovation og forbedre fremtidens sundhedspleje. Og det skal ske gennem samarbejde på tværs af både den offentlige og private sektor.

WHINN 2022 afholdes for 8. gang den 10.-11. november i Forskerparken, Odense og arrangeres af Danish Life Science Cluster og Region Syddanmark samt øvrige partnere.

Besøg whinn.dk

 

Få seneste nyt om program, partnere, udstillere og talere

Følg WHINN på LinkedIn

Følg WHINN_DK på Twitter

Artikler fra WHINN 2021

Video fra WHINN 2021

På gensyn i 2022

WHINN 2021 – Kristian Kidholm, CIMT – Center for Innovativ Medicinsk Teknologi, Odense Universitetshospital

WHINN 2021 – Erik Jylling, Danske Regioner

WHINN 2021 – Ronny Schmidt, Sciomics GmbH

WHINN 2021 MATCHMAKING – Steffen Rugtved, EG Digital Welfare

WHINN 2021 MATCHMAKING – Mikkel Møller, Pallas

Læs mere og køb billet til WHINN 2022