Funding-oversigt (tidl. Årshjulet)

Skal du i gang med et udviklingsprojekt og har brug for ekstra kapital – fx eksterne midler, men ved ikke, hvor du skal søge? Syddansk Sundhedsinnovation har udarbejdet en funding-oversigt over relevante fonde og puljer til projekter inden for sundhedsinnovation. Få overblik over aktuelle muligheder for funding af dit næste projekt.

4. juli 2018 | Leveret af: Syddansk Sundhedsinnovation

Opdateret 17. juni 2022

Funding-oversigten giver virksomheder, sygehuse og regioner direkte adgang til at se relevante finansieringskilder til gode innovationsprojekter fra private fonde, offentlige puljer og EU-programmer. På siden er der en let tilgængelig søgefunktion, hvor du kan søge på enkelte ord, områder og fondstitel både på dansk og engelsk.

Funding-oversigten bliver løbende opdateret i forhold til nye fonde og støttemuligheder.

Hvem er målgruppen?

Funding-oversigten er specielt rettet mod at hjælpe virksomheder, sygehuse, kommuner og andre regionale samarbejdspartnere med at skabe overblik over støttemuligheder til innovationsprojekter.

Hvad koster det at bruge værktøjet?

Brug af funding-oversigten er gratis. Derudover tilbyder Syddansk Sundhedsinnovation også at tage en snak om, hvad Syddansk Sundhedsinnovation ellers kan hjælpe med, når du skal søge midler til dit næste projekt.

Gå til funding-oversigten

Hvem skal du kontakte for mere information?

Kontakt Syddansk Sundhedsinnovation her.

CASE: Fondsmidler sætter turbo på OPI-samarbejdet

Bliv medlem af Danish Life Science Cluster