AFLYST Gå hjem-møde: Tilbud til startups inden for life science og health tech

Hvilke tilbud, udover økonomisk støtte, kan hjælpe din startup ud over rampen? Vær med på vores gå-hjem møde for life science og health tech start-ups og få værktøjerne til at opbygge et stærkt netværk og en klar fortælling om din virksomhed.

I Danish Life Science Cluster er vi del af en række projekter, der henvender sig til start-ups med tilbud til både helt unge start-ups og virksomheder med lidt flere års erfaring og udvikling. Derfor inviterer vi til gå hjem-møde, hvor vi vil præsentere dig for en række projekter og hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til projektlederne.

Du kan bl.a. høre om:

Øresund Match

I Øresund Match tilbyder vi hjælp til afklaring af dit behov for ny viden og til at blive matchet op med den rette ekspertise på vidensinstitutioner i Øresund-regionen. Studerende eller forskere kan hjælpe din virksomhed med udfordringer, du ellers ikke har ressourcer til at løse.
Projektet er et samarbejde mellem vidensinstitutioner, andre klynger og Erhvervshus Hovedstaden, der hjælper med at få behovsafdække og finde det rigtige match. Øresund Match er også et tilbud til SMV’er.

Læs om: Øresund MatchBeyond Beta REACT Life Science Inkubator

Som en del af Beyond Beta REACT har Danish Life Science Cluster lavet et inkubatorforløb til unge start-ups, der arbejder på løsninger indenfor sundhedsområdet, herunder også velfærdsteknologi og bæredygtige løsninger til sundhedssektoren.

Som en del af inkubatorforløbet får du træning i en kombination af pitch og storytelling. En øvelse der skal hjælpe dig til at skabe en autentisk fortælling om din virksomhed og hjælpe dig til at få opbygget relationer og skabe det netværk, der driver din virksomhed fremad. Derudover vil du få mulighed for at præsentere din virksomhed for et booster-board: et safe-space med en række eksperter, hvor du kan få afprøvet din idé og få gode rådgivende spørgsmål, der kan hjælpe din virksomhed videre.

Som en del af Beyond Beta REACT er det muligt at søge 75.000 kr. til eksterne ydelser.

Læs om:  Sådan ansøger du om at blive en del af Life Science Inkubatoren (ansøgningsfrist 23. maj)OPI-puljen Erhvervsfyrtårn Life Science

Har du en idé til en løsning, der kan bidrage til større lighed i sundhed? Erhvervsfyrtårn Life Science i Hovedstaden har en pulje på i alt 16 mio. kr. til start-ups og SMV’er. Midlerne i puljen kan bruges til udvikling, test og tilpasning af produkter og løsninger. Projekterne skal have karakter af at være et samarbejde mellem private virksomheder og offentlige aktører: Virksomhederne samarbejder med eksempelvis et hospital, en kommune eller et universitet. Parterne bag Erhvervsfyrtårnet opfordrer derfor også offentlige institutioner til at deltage.

Læs om: Ansøg om midler fra OPI-puljen (ansøgningsfrist 12. maj, 9. juni og 18. august)