The Regulatory Journey – Opnå det fulde vækstpotentiale af din originale idé

Har din life science start-up potentiale til at forebygge, opdage eller behandle sygdomme? Har du styr på de gældende regulatoriske krav og regler? Med The Regulatory Journey får du viden om og værktøjer til at komme hurtigere og mere omkostningseffektivt til markedet.

The Regulatory Journey – når vilkår bliver til konkurrencefordel

Med ‘The Regulatory Journey’ tilbyder Beyond Beta React Danmarks måske mest ambitiøse kompetenceforløb for life science og sundhedsteknologiske startups. Et forløb hvor fokus er rettet mod medicinsk udstyr (MDR), udstyr til in vitro diagnostik (IVDR) og medicinsk software. Et forløb som ikke alene giver adgang til afgørende viden, værktøjer og sparring om de regulatoriske regler og krav anno 2023.

Faglig opdatering tilpasset en travl hverdag

Selv som tidlig life science-startup er du nødt til at få skabt klarhed over de regulatoriske krav dit produkt skal leve op til for at kunne udarbejde en realistisk forretningsplan, som kan skabe interesse fra samarbejdspartnere og investorer.

Med ‘The Regulatory Journey’ får du viden om, hvordan du med afsæt i gældende regulatoriske krav og regler får de gode ideer til at blomstre, og bliver klar til morgendagens forretningseventyr.

Du får indsigt i, hvordan lovgivning og kravsspecifikationer bliver springbræt og ikke en hindring. Vi sikrer dig fundamentet, der sparer dig tid og ressourcer og giver dig en klar konkurrencefordel i en travl hverdag.

Det regulatoriske spænd er stort; Og inden for lifescience et vilkår for de fleste. Et område, som det er nødvendigt at forholde sig til, hvad enten man er i gang med at udvikle en løsning inden for biotek, lægemidler, diagnostisk udstyr til fx høreapparater, healthtech eller medicoteknisk udstyr.

Det regulatoriske kompetenceforløbet understøtter, at det du udvikler, lever op til gældende lovgivning, kravsspecifikationer og standarder. Også når det kommer til en CE-mærkning; dvs. dokumentationen for, at din løsning opfylder den gældende EU-lovgivning. Formålet med CE-mærkningen er, at løsninger frit kan markedsføres i EU, forudsat at løsningen opfylder eventuelle nationale krav fx registrering, sprogkrav m.v.

Hvorfor deltage i The Regulatory Journey?

Forløbet er bygget op omkring en kombination af workshops og onlinesessioner, og kræver ingen forudgående viden om det regulatoriske område. Og webinarerne kan genbesøges efter behov.

  • Du får viden om, hvordan du med afsæt i de regulatoriske krav og regler får de gode ideer til at blomstre, og bliver klar til morgendagens forretningseventyr.
  • Du får indsigt i, hvordan lovgivning og kravsspecifikationer bliver springbræt og ikke en hindring.
  • Sammen skaber vi fundamentet, der sparer dig tid og ressourcer og giver dig en klar konkurrencefordel i en travl hverdag.

Rammen for forløbet er et nyt regulatorisk servicekoncept udarbejdet af Danish Life Science Cluster, Accelerace og Symbion i samarbejde med Lean Entries og danske regulatoriske eksperter.

Sådan foregår forløbet

Du får adgang til:

  • en online platform, der er et læringsværktøj til at forstå og tilrettelægge din regulatoriske strategi.
  • en række online webinarer, der underviser dig i regulatoriske emner.
  • 2 workshops, hvor du kan sparre med en række eksperter og få feedback på din idé, og få lagt en realistisk regulatorisk strategi.

Hvad koster det at deltage?

Det er gratis at deltage i BEYOND BETA REACT – The Regulatory Journey. Programmet er finansieret af EU, og du skal kun registrere de timer, du har brugt på programmet. Vi forventer, at du bruger minimum 65 timer.

Lokal introduktion

Mandag d. 13. marts                    Intro i Odense

Tirsdag d. 14. marts                     Intro i Aarhus

Onsdag d. 15. marts                     Intro i København

 

Online

16.-23. marts                                 Online session 1-3

28. marts – 16. maj                      Online session 4-14

 

Workshops

Mandag d. 27. marts                   Heldagsworkshop (10-16) i København

Torsdag d. 25. maj                       Heldagsworkshop (10-16) i København

 

‘The Regulatory Journey er en del af Beyond Beta

Beyond Beta består ud over ‘The Regulatory Journey’ af life science inkubator-forløbet, hvor fokus er rettet mod kernefortælling og netværksopbygning samt Acceleratorforløbet.

Læs mere om programmet og ansøg her