• Kontakt
 • Tilmeld nyhedsbrev
 • Dansk Google EN
  Google translate
Dansk Google EN
Google translate

Beyond Beta REACT

Er du en start-up med ambitioner? Har du en innovativ løsning inden for sundhed? Deltag i Life Science Inkubatorforløbet – et gratis kompetenceforløb, der fokuserer på tidlig udvikling af din idé.

Er du sundhedsprofessionel, ingeniør, forsker, eller har du indsigt i et specifikt sundhedsområde, og mener du at have fundet en løsning på et problem, der kommer sundhedsindustrien eller sundhedsområdet til gavn? Så inviterer Danish Life Science Cluster dig til et workshop-program, der kan styrke dit koncept – uanset hvilket stadie du er på.

Vi leder efter løsninger inden for hele sundhedsområdet, så hvis dit initiativ kan gøre en forskel for Life Science-området, er du velkommen.

I rækken af workshops får du en introduktion til Life Science Entreprenør Rejsen og industriens stakeholders. Forvent også konkrete værktøjer til, hvordan du opbygger din storytelling og dit pitch. Du vil møde eksperter i sundhedsinnovation og forretningsudvikling, der vil lytte til dig og høre om din løsning, og som vil stille dig spørgsmål, så din idé bliver endnu skarpere – og så du bliver skarp på, hvad dit næste skridt skal være.

Du kan ansøge her

Hvad består forløbet af?

 • Workshop 1: Kick-off og opbygning af storytelling: Fra idé til realitet, 14. juni
 • Workshop 2: Booster Board 1 med ekspertpanel, 21. eller 22. juni
 • Workshop 3: Pitchtræning: Formidling af dit projekt, 16. august
 • Workshop 4: Booster Board 2 med ekspertpanel, 30. eller 31. august

Kick-off og opbygning af storytelling
Vi mødes til kick-off og træner vores storytelling og lærer hinanden at kende.

Danish Life Science Cluster har god erfaring med at sætte iværksættere sammen i arbejdet med den gode historiefortælling. Her vil vi arbejde med konkrete værktøjer, der skærper din fortælling.

Anne-Marie Hall fra Amazing Hall ApS vil facilitere workshop 1 og 3. Her vil hun dele ud af sin lange marketingserfaring inden for Life Science industrien. Amazing Hall ApS en Healthcare Accelerator med fokus på konceptudvikling, storytelling og branding inden for sundhedsindustrien.

Anne-Marie Hall har været involveret i flere internationale produktlanceringer inden for MedTech og rådgiver start-ups, scale-ups samt globale virksomheder inden for sundhedsindustrien – og sidder som domæne-ekspert i Københavns Universitets inkubationsmiljø.

Læs mere i programmet nederst på siden.

Booster Board
Booster Board er en virtuel platform, hvor du sammen med andre start-ups har unik mulighed for at pitche din idé til et panel af relevante eksperter. Konceptet er udviklet med det formål at trykprøve din idé og få konkrete råd til din videre rejse. Panelet er udvalgt på baggrund af de deltagende virksomheder og repræsenterer forskellige relevante sektorer og giver dig konkret feedback på dit produkt og dine planer.

På første Booster Board vil du få mulighed for at stille spørgsmål og få rådgivning. På Booster Board vil du tage alt det, du har lært på workshop 1-3 med dig, og du vil udføre dit pitch og få de sidste gode råd med på vejen.

I vil i gruppen lytte med på hinandens spørgsmål og vil dermed få indsigt i og læring fra de andre, med mulighed for efterfølgende sparring.

Det er naturligvis et fortroligt rum.

Ansøg inden 23. maj, hvis din start-up skal have mulighed for at komme med i et forløb, der bliver skræddersyet efter de deltagende virksomheder. Tilmeld dig her.

Sådan deltager du i projektet
Det er gratis af deltage i Beyond Beta REACT-aktiviteterne herunder Inkubatorforløbet. Der er dog krav om, at du udfylder og underskriver dokumentation for din deltagelse. Det sker via de timer, du bruger på at deltage i programmets forskellige aktiviteter.

Krav for at komme i betragtning til deltagelse i et modningsforløb:

 • Vækstpotentiale og ambitioner
 • Dansk CVR-nummer
 • Din virksomhed må maksimalt være 5 år gammel

Accelerator-forløbet i Beyond Beta REACT

Beyond Beta-forløbet består også af et Accelerator, som begynder efter Inkubatorforløbet. Uanset om du deltager i Inkubatorforløbet eller ej, vil du skulle søge om at deltage i Acceleratorforløbet efterfølgende. Dette forløb er et længere og mere dybdegående forløb, som køres af Accelerace, der har mange års erfaring i at facilitere acceleratorforløb.

The Regulatory Journey
En anden del af Beyond Beta-forløbet er The Regulatory Journey. Her får du værktøjer til og indsigt i de regulativer, der kræves for at få et medicinsk produkt på markedet, så du kan planlægge din business case derefter. Mere information at deltage i dette forløb følger senere.

Partnere

 • Amazing Hall ApS (udarbejdelse af materiale på workshop 1 og 3)
 • Erhvervshus Hovedstaden
 • Accelerace
 • Danish Design Center
 • Danish Life Science Cluster
 • Alle danske klynger og erhvervshuse

Tilmeld dig Life Science Incubator-forløbet

 

PROGRAM

WORKSHOP 1
14. juni 2022, kl. 10.00-16.00 i Life Science Huset, København
Kick-off og opbygning af storytelling: Fra idé til realitet

Lær, hvordan du opbygger din autentiske storytelling og få konkrete værktøjer til, hvordan du griber processen an.

 • Introduktion til Life Science Stakeholders og Entrepreneur Rejsen
 • Værktøjer: Fra idè til validering
  • Kortlægning af marked, interessenter og den udfordring din løsning skal afhjælpe
  • Validering af behovet for din løsning
  • Formidling og præsentation af din løsning og din validering
 • Værktøjer: Opbygning af relationer og netværk
  • Hvordan skaber du værdi?
  • Præsentation og dialogredskaber

 

WORKSHOP 2
21.- 22. juni, tidspunkt følger, afholdes online
Booster Board 1: Rådgivning og sparring fra Life Science- og sundhedseksperter

Fortæl om dit projekt til et hold af forskellige eksperter. Eksperterne har enten selv været på en lignende rejse, sidder på et sygehus eller i en kommune, arbejder med uddannelse af fagpersonale eller noget helt fjerde. Fælles for dem er, at de kan give dig helt konkrete råd til din videre rejse.

Du indleder med at fortælle om dit projekt, og herefter vil eksperterne stille dig spørgsmål, der kan skærpe din idé. Du vil gå derfra med viden om, hvad du skal have undersøgt for at komme bedst muligt videre.

Spørgsmålene bliver stillet for, at du kan komme til at stå endnu stærkere overfor eventuelle samarbejdspartnere, leverandører, kunder og investorer.

Konceptet er virtuelt og gør det utroligt let for din virksomhed at deltage. Du vil præsentere sammen med andre virksomheder og lytte med, når virksomhederne stiller spørgsmål og panelets eksperter svarer.

Ved at deltage, vil du ligeledes få udvidet dit netværk; både sundhedseksperter og ligesindede virksomheder, der deler din interesse for netop det tema, du har valgt at beskæftige dig med.

 

WORKSHOP 3
16. august 2022, kl. 10.00-16.00, Odense eller Aarhus
Pitchtræning: Formidling af dit projekt

Lær, hvordan du mest hensigtsmæssigt formidler dit projekt. Den rette kombination af passion og validering vil tiltrække de samarbejdspartnere, du har behov for. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du underbygger din autentiske storytelling med den fundne validitet fra workshop 1 og 2.

 • Introduktion: Storytelling versus pitch
 • Værktøjer: Formidling
  • Indhold til pitch
  • Pitchteknikker
  • Energi og passion som drivkraft
 • Øvelser: Autentisk storytelling & pitch-træning

 

WORKSHOP 4
30.-31. august 2022, tidspunkt følger, afholdes online
Booster Board 2: Pitch til Life Science- og sundhedseksperter

Dette er afslutningen på workshop-programmet, og du skal med dit pitch vise, at du nu har et projekt, der holder fra idé til validering. Du har nu undersøgt dit marked og måske fået kontakt til relevante stakeholders, din storytelling er skarp, og du forstår at formidle dit budskab.

Life Science eksperterne vil give dig feedback på dit pitch og din storytelling. Samt guide dig i den rigtige retning, så dit projekt kan blive en realitet.

Efter eksperterne har givet feedback vil du mødes med de andre virksomheder, og I vil få mulighed for at dele erfaringer og udfordringer uden panelets tilstedeværelse. Der vil ligeledes være mulighed for at give hinanden feedback på det pitch, I leverede.

Projektrelaterede arrangementer

Bliv medlem af Danish Life Science Cluster