Beyond Beta REACT

Beyond Beta er et startup-program på højeste niveau, der forbereder næste generation af iværksættere til hurtig skalering og den første investeringsrunde.

Landets stærkeste startup-aktører er gået sammen for at lave Beyond Beta REACT – en startup accelerator med hjælp fra de 14 industri-klynger, deriblandt Danish Life Science Cluster. Hver startup bliver tilbudt et skræddersyet forløb for at sikre bedst mulig fremdrift.

Projektet har flere spor for at sikre, at man som startup kan vælge det fokus, der passer bedst til den situation, man lige præcis er i.

Der er tre spor i forløbet, som du kan læse mere om herunder:

Inkubatorforløbet

Life Science Inkubatorforløbet er et gratis kompetenceforløb, der fokuserer på udvikling af den tidlige idé. Har du en løsning på et sundhedsproblem, så meld dig til disse fire workshops.

Anne-Marie Hall, der har mange års erfaring inden for Life Science og ”Storytelling” klæder dig på til at stille de rigtige spørgsmål, når du skal præsentere din idé for en række eksperter, der vil pege dig i den rigtige retning. Inkubatorforløbet slutter med en fælles stand på sundhedskonferencen WHINN, hvor du skal præsentere din idé for eksperter og publikum.

Tilmeld dig og læs mere om Inkubatorforløbet her

Acceleratorforløbet

Acceleratorforløbet er for de startups, der allerede er etableret. Du får viden og værktøjer til at skalere din virksomhed effektivt.

Virksomheden Accelerace, der har hjulpet 800+ virksomheder, vil føre dig igennem 3-dages camps, der kombinerer masterclasses med dybdegående workshops, der giver dig lov til at anvende din nye viden med det samme. Forløbet er delt op i flere faser, og efter afslutningen af hver fase vil kun de bedste startups komme videre til næste forløb.

Tilmeld dig og læs mere om Acceleratorforløbet her

The Regulatory Journey

I The Regulatory Journey får du værktøjer til og indsigt i de regulativer, der kræves for at få et medicinsk produkt på markedet, så du kan planlægge din business case derefter.

Danish Life Science Cluster, Accelarace og Symbion har i samarbejde med Lean Entries og danske regulatoriske eksperter udarbejdet et nyt regulatorisk servicekoncept, hvor du som startup kan gennemskue din regulatoriske rejse og blive skarp på dine omkostnings- og tidsestimater. Dertil vil du deltage på online træningssessioner og workshops, hvor du kan stille spørgsmål og erfarne regulatoriske konsulenter vil justere din rejse og give dig konkrete råd.

Tilmeld dig og læs mere om The Regulatory Journey her

 

Partnere

  • Amazing Hall ApS (udarbejdelse af materiale på workshop 1 og 3)
  • Accelerace
  • Symbion
  • Lean Entries
  • Labquality
  • Erhvervshus Hovedstaden
  • Danish Design Center
  • Danish Life Science Cluster
  • Alle danske klynger og erhvervshuse

Projektet er medfinansieret af Den Europæiske Union. 

Bliv medlem af Danish Life Science Cluster