Webinar: Cirkulære forretningsmodeller

Cirkulære forretningsmodeller er nøglen til at skabe en bæredygtig, konkurrencedygtig og fremtidsklar virksomhed. Deltag i dette webinar for at lære, hvordan du begynder at transformere forretningsmodellen i din organisation.

At gå fra en lineær forretningsmodel til en cirkulær forretningsmodel kan virke uoverskueligt. Men for at sikre at din virksomhed er på forkant med forandringerne i verden og for at kunne imødekomme de krav, der potentielt vil vokse sig større de kommende år, er det vigtigt at starte processen.

På dette webinar vil du blive præsenteret for vigtigheden af at udforske forretningsmodeller, der er tilpasset den cirkulære økonomis principper. Du vil få konkrete eksempler og erfaringer fra oplægsholderen og fra hendes arbejde med at hjælpe næsten 100 virksomheder til at lave en cirkulær transformation.

Derudover vil du lære om cirkulære forretningsmodeller i et bæredygtighedsperspektiv, og deres potentiale til at skabe værdi og dermed fremme virksomheders bæredygtige konkurrenceevne.

Lær om

  • Grundlæggende om cirkulære forretningsmodeller fra et bæredygtighedsperspektiv
  • Potentiale for fremme af bæredygtig konkurrenceevne
  • Konkrete eksempler og erfaringer med cirkulære forretningsmodeller
  • Sådan kommer du i gang med en cirkulær forretningsmodel

Mød eksperten

Oplægsholder på dette webinar er Cristina Sousa Rocha er seniorforsker ved LNEG – National Laboratory of Energy and Geology, hvor hun arbejder med cirkulær økonomi og bæredygtighedsforskning. Derudover er hun national koordinator for CIRCO Hub Portugal, der er et projekt dedikeret til at fremme virksomheder gennem cirkulært design.

Projektet har hidtil involveret omkring 80 virksomheder fra forskellige sektorer. Cristina har mere end 30 års erfaring i at arbejde med bæredygtighed, bæredygtighedsledelse og cirkulær økonomi og har b.la. lavet en ph.d. i miljøledelse og bæredygtig udvikling i organisationer.

Program

13:00 Velkomst v/Nanna Broch Mortensen, projektleder, Danish Life Science Cluster
13:05 Circular Business Models v/ Cristina Sousa Rocha, Seniorforsker, LNEG – National Laboratory of Energy and Geology
13:45 Åben diskussion om cirkulære forretningsmodeller af Agustí Padrós, projektleder, Smartech Cluster
14:00 Tak for i dag

Webinaret afholdes på engelsk.

En webinarserie for smv’er med internationalt udsyn

Dette webinar er en del af EXCELIVING-træningsprogrammet, som sætter fokus på SMV’ers og andre klyngemedlemmers behov for viden og træning. Gennem 10 gratis webinarer kan du få viden og inspiration om emner inden for digitalisering, avancerede teknologier, ledelse, bæredygtighed og internationalisering.

Du kan deltage i et webinar eller flere. Alle webinarer kan ses uafhængigt.

Se eller gense

Optagelser af tidligere webinarer på EXCELIVING Helpdesk

 

Om EXCELIVING

EXCELIVING-projektet fokuserer på levesteder via tværsektorielle dimensioner: hjemmeautomatisering, velfærdsteknologi, belysning, møbler og byggematerialer. På den måde fremmer EXCELIVING et holistisk perspektiv på habitatværdikæder med fokus på elementer, der har en direkte indvirkning på fremme af sunde, aldersvenlige og bæredygtige miljøer. Læs mere om EXCELIVING her.

This project has received funding from the European Union’s COSME programme under Grant Agreement no. 101037887. The content of this website represents the views of the author only and is his/her sole responsibility; it cannot be considered to reflect the views of the European Commission and/or the European Innovation Council and SMEs Executive Agency (EISMEA) or any other body of European Union. The European Commission and the Agency do not accept any responsibility for the use that may be made of the information it contains.

Tilmeld dig webinaret her