Webinar: Få fast-track markedsadgang til det hastigt voksende kinesiske sundhedsmarked

Hvordan kan din virksomhed komme ind på det hastigt voksende kinesiske sundhedsmarked og hvordan kan du drage fordel af de særlige regler, incitamenter og muligheder i Hainan Boao Lecheng International Medical Tourism Pilot Zone (Hainan Boao Lecheng) som adgangsport til resten af Kina? Lær mere på dette webinar og stil spørgsmål til Kina-eksperterne.

Med en global andel på 20% er det kinesiske marked for medicinsk udstyr verdens næststørste med en anslået værdi på 800 milliarder RMB (~115 milliarder USD) i 2020 og årlige vækstrater på 20% siden 2015.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter sundhedsydelser af høj kvalitet, investerer Kina massivt i bl.a. medicinsk F&U, IT, AI, moderne hospitaler, nyt medicinsk udstyr, medicin og behandlingsformer.

Læs også: Nyt partnerskab skal åbne døre for danske virksomheder til det voksende kinesiske sundhedsmarkedHainan Boao Lecheng er i den forbindelse blevet udpeget som en special medicinsk zone i Kina, der i september 2019 blev tildelt særlige incitamenter for at skabe en international medicinsk destination og klynge i verdensklasse for avanceret medicinsk behandling, professionel rehabilitering, medicinsk F&U og teknologisk innovation i Kina.

Hvad får du ud af at deltage på dette webinar?

 • Få hurtigt overblik over det kinesiske sundhedsmarked
 • Bliv introduceret til Hainan Boao Lecheng International Medical Zone
 • Lær om muligheder og udfordringer på det kinesiske marked
 • Hør om ‘NLSP step-by-step market entry model’
 • Få svar på, hvad du som virksomhed kan forvente
 • Stil spørgsmål til eksperterne

Webinaret afholdes på engelsk.

Hvem kan deltage?

Virksomheder med et CE-mærke eller FDA godkendelse, der er interesseret i det kinesiske marked, og som søger praktisk rådgivning og tjenester fra erfarne Kina-eksperter.

Program

 • Velkomst og introduktion v/Marco Thomas Lund, internationaliseringsrådgiver, Danish Life Science Cluster
 • Overblik over det kinesiske sundhedsmarked v/Noam David Stern, Nordics Management Consulting Ltd
 • Introduktion til Hainan Boao Lecheng International Medical Zone v/Noam David Stern
 • Muligheder og udfordringer på det kinesiske marked v/Noam David Stern
 • NLSP step-by-step market entry model v/Peter Ølbye, Nordic Life Science Platform ApS
 • Forventningsafstemning med virksomheder
 • Q&A

Se eller gense optagelsen fra webinaret

 

Fakta om Hainan Boao Lecheng

Hainan Boao Lecheng tilbyder bl.a. fast-track godkendelsesprocedurer, der gør det nemmere og hurtigere at registrere, importere og sælge medicinsk udstyr til brug i Hainan Boao Lecheng, som endnu ikke er registreret i Kina, men godkendt i udlandet med et CE-mærke eller FDA-licens.

Det er samtidigt det eneste sted i Kina i dag, hvor man kan indsamle og bruge Real-World Data fra brugen af ​​medicinsk udstyr importeret under de hurtige godkendelsesprocedurer, der kan supplere ansøgningen til den nationale NMPA-registrering, hvilket kan fremskynde godkendelsesprocessen for salg i resten af ​​Kina.

Om partnerne bag webinaret

For at give danske virksomheder inden for medtech, healthtech og rehabilitering en sikker, effektiv og lettere adgang til det kinesiske sundhedsmarked har Danish Life Science Cluster, The Trade Council i Kina og Innovation Centre Denmark i Shanghai etableret et partnerskab med Nordic Life Science Platform ApS, som samarbejder med Hainan Boao Lecheng og tilbyder en trinvis markedsadgang med rådgivning og tilhørende tjenester.

Partnerskabet er unikt i sin samarbejdsform, da fokus ligger på at udføre direkte kommerciel match-making for danske virksomheder ved at identificere specifikke behov og ønsker hos de kinesiske hospitaler i Hainan Boao Lecheng og matche dem med konkrete produkter og løsninger fra Danmark.

Derudover følger Partnerskabet de deltagende virksomheder fra rejsens start frem mod en mulig NMPA godkendelse til kommercialisering i resten af Kina.

Læs om: Partnerskabet mellem Udenrigsministeriet og Danish Life Science Cluster