Sådan finder og søger du danske og europæiske fundingmuligheder

For life science-virksomheder er vejen til markedet ofte lang, tidskrævende og omkostningstung. Derfor er funding en vigtig del af udviklingsrejsen. Men hvor finder du funding, og hvordan kommer du i gang? Her er inspiration til steder, du kan få hjælp – og penge.

I Danmark er vi gode til at samarbejde på tværs af sektorer og til at indgå i innovative projektsamarbejder. Men det er noget sværere at omsætte viden og de gode idéer til konkrete løsninger og at få løsningen videre ud på markedet. Det kræver tid, penge, tålmodighed og den rigtige projektpartner.

Læs om: WHINN 2023 – Skab fremtidens sundhedssystem sammen

Få hjælp til at finde funding og partnere

Danish Life Science Cluster arbejder for at facilitere samarbejder og netværk mellem leverandører, videnmiljøet og aftagere af life science-løsninger. Gennem vores samarbejde med en række videnbromedarbejdere (repræsentanter fra de seks danske universiteter) og EU-kontorerne, kan du få sparring i forbindelse med ansøgninger. Du kan også få hjælp med at danne søgeberettigede konsortier.

Danske fundingmuligheder

Søg funding: Innovationskraft – et videnbroprojekt finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS)

I dette projekt, som Danish Life Science Cluster faciliterer, kan GTS’er (Godkendt Teknologisk Service), professionshøjskoler og andre videninstitutioner søge funding, så specialiseret viden omsættes til nye idéer. Projektet har til formål at styrke innovation og vækstpotentiale gennem samarbejde mellem videninstitutioner og virksomheder.

Læs mere og søg funding

Se eksempler på projekter, som har fået funding

Europæiske fundingmuligheder

Kommer du fra en dansk virksomhed og vil ud på det europæiske marked, så har du mulighed for at søge funding gennem forskellige EU-programmer.

I projektet ‘Styrket dansk deltagelse i Horizon Europe gennem viden- og erhvervsklynger’ kan danske virksomheder deltage i forskellige aktiviteter, der kan give direkte adgang til EU-funding i fx Horizon Europe-programmet.

Få opdateringer på nye EU-calls og aktiviteter

Læs om: Flere danske virksomheder skal med i EU’s forskningsprogram

Digital platform Connect
Foto: Headway – Unsplash

Få et hurtig overblik over danske og internationale fundingmuligheder – og find en projektpartner

På vores digitale netværksplatform Connect, kan du finde en oversigt over en række aktuelle og kommende fundingmuligheder.

Du kan også søge projektpartnere og finde en forsker, som kan hjælpe dig med den nyeste viden og dokumentation.

Opret en gratis profil – og find funding, projektpartner m.m.

Projektet er medfinansieret af Den Europæiske Union.

 

For mere information

Projektleder

Freja Bertelsen

Danish Life Science Cluster
HUB Midtjylland
+45 2494 0183
Controller

Bjørg Dam

Danish Life Science Cluster
HUB Syddanmark
+45 5121 7296