Propel@YH Nordic Boot Camp

Få vigtig viden om og netværk i Storbritannien og skab fundamentet til en vidensbaseret eksportstrategi. Deltag på Propel@YH Nordic Boot Camp; et unikt tilbud for 20 nordiske sundhedsteknologivirksomheder, som ønsker at træde ind på det britiske marked.

Nordiske klynger og britiske partnere går sammen for at tilbyde nordiske virksomheder at blive en del af acceleratorprogrammet: Propel@YH Nordic Boot Camp.

Formålet med forløbet er at give virksomheder fra hele Norden en uge fyldt med masterclasses, workshops og netværksarrangementer. Deltagerne vil blive klogere på, hvordan NHS fungerer, rammerne for økonomi og indkøb, regulatoriske krav og leverandørreguleringer, udvikling af evidensbaserede værdiforslag og refusionsmodeller i det britiske system.

2 x Boot Camp

Forløbet vil køre to gange i løbet af projektets levetid og vil i alt give 20 nordiske virksomheder (fordelt på to boot camps) muligheden for at deltage i boot campen.

Propel@YH Nordic Boot Camp er for nordiske sundhedsteknologiske virksomheder, der ønsker at træde ind på det britiske marked, men som mangler viden om og netværk i Storbritannien. Efter forløbet vil de deltagende virksomheder have et solidt fundament til at skabe en vidensbaseret eksportstrategi til at introducere deres løsning til det britiske marked.

Den britiske partner i projektet, Yorkshire and Humber Academic Health Science Network (AHSN), har organiseret Propel- acceleratorprogrammet siden 2019, og har haft stort succes ved f.eks. et lignende forløb med amerikanske virksomheder.

Hvor foregår det?

Boot Campen finder sted i Leeds, som har en stærk HealthTech- og life science sektor. Over 22 % af Storbritanniens digitale sundhedsjob er baseret i regionen, og 600 regionale virksomheder leverer produkter og tjenester til sundheds- og plejesektoren.

Økosystemet i Leeds inkluderer:

  • 27 NHS-organisationer, herunder nationale organer som NHS England og NHS Improvement, NHS Digital, NHSX, Public Health England, Health Education England og NHS Leadership Academy
  • 11 højere videregående uddannelser
  • 250 MedTech-virksomheder og 65 dedikerede digitale sundhedsvirksomheder
  • 196.000 mennesker er ansat i sundheds- og life science-roller

Hvad får du ud af at deltage i projektet?

  • Indsigt i behovene i sundheds- og plejesektoren i Storbritannien
  • Ved deltagelse i bootcampen i Leeds, får du det,  der svarer til seks måneders markedsundersøgelse
  • Mulighed for at skabe et stærkt netværk i Storbritannien

Aktiviteter i projektet

  • Introwebinar til forløbet x 2
  • Boot camp i Leeds x 2

Bliv medlem af Danish Life Science Cluster